HOMENATGE AL GEÒLEG ANDRÉS PÉREZ-ESTAÚN

El passat divendres 10 d’octubre.

LAula Magna de la Facultat de Geologia de Barcelona va acollir, divendres 10 d’octubre, un emotiu homenatge al nostre company geòleg Andrés Pérez-Estaún, que va morir el passat mes d’agost.

El Degà de la Facultat, el Sr. Lluís Cabrera, el director del CSIC, Sr. Emilio Lora-Tamayo i la directora del ICTJA-CSIC, Sra. Montserrat Torne, van presidir l’acte, al qual van assistir multitud de persones, entre autoritats acadèmiques, professors, investigadors, familiars i amics.

L’acte va comptar amb la participació de companys seus de la Universitat de Oviedo i dENRESA, hidrogeòlegs i geofísics del CSIC i el seu propi fill. Tots van coincidir i recordar en que, a part de ser un molt bon geòleg estructuralista, l’Andrés fou una persona molt alegre, generosa, amiga de tothom i molt apreciada i valorada entre els seus companys.

L’Andrés Pérez-Estaún no només ens deixa un gran legat amb la gran quantitat de treballs i publicacions que perduraran sempre en l’entorn geològic, sinó també el record d’una gran persona.  

 

(Imatge: acte homenatge)

Publicat el 13 de octubre del 2014