JORNADA VIRTUAL – Investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats

El proper 26 de març en horari de 8:45h a 14:15 h, COLGEOCAT organitza una JORNADA VIRTUAL que s’incorpora a la setena convocatòria del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats.

Aquest jornada, de caràcter voluntari, està dirigida tant als alumnes de l’edició actual, com als de les edicions anteriors. I a totes aquelles persones que puguin estar interessades com consultors ambientals, tècnics en caracterització del subsòl, tècnics de l’Administració Pública, responsables de medi ambient en instal·lacions industrials, llicenciats i graduats en carreres científiques i ciències ambientals i enginyers, i tots aquells professionals de l’àmbit de les aigües subterrànies i sòls contaminats.

L’objectiu és aproximar als assistents a les experiències pràctiques explicades pels professionals que les porten a terme en la seva activitat diària.

Alhora, la jornada esdevé una oportunitat per establir contacte amb els coordinadors dels submòduls i la direcció del curs, i resoldre dubtes.

La jornada comptarà amb les ponències d’empreses del sector, que es gravaran i estaran disponibles posteriorment a la plataforma de formació del curs d’Especialista.

Es pot consultar el programa i tots els detalls accedint al FULLETÓ INFORMATIU ADJUNT.

Aquesta jornada es de caràcter GRATUÏT

Per a inscriure’s a la jornada cal sol·licitar l’enllaç mitjançant un e-mail a info@colgeocat.org.

Documents adjunts JORNADA VIRTUAL – Investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats:
Publicat el 15 de març del 2021