INVESTIGACIÓN Y RECUPERACIÓN DE AGUAS SUBTERRÁNEAS Y SUELOS CONTAMINADOS

6a EDICIÓ DEL CURS D’ESPECIALISTA. CURS ONLINE. TITULACIÓ UB.

COLGEOCAT, en col·laboració amb la Facultat de Ciències de la Terra de la UB i l’Institut de Formació Contínua IL3 de la UB, organitza la 6a edició d’aquest curs, que s’iniciarà el proper 27 de setembre de 2019 i finalitzarà el 27 de maig de 2020.

El curs d’Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats és un curs ONLINE, de 14 crèdits ECTS, amb titulació UB, que s’impartirà en castellà, i comptarà amb el patrocini de Repsol Comercial de Productos Petrolíferos i la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Agència de Residus de CatalunyaEurecat, ERMLitocleanMediterraTubkalAecomEnvirotecnics Eurofins Analytico.

Com en les edicions anteriors, el curs està plantejat des d’un punt de vista pràctic, per aprendre a afrontar les diferents etapes d’un procés de recuperació ambiental del subsòl, i dissenyat amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats de la professió, però sense perdre de vista els avenços tècnics i científics i les novetats comercials.

Comptarà amb un quadre docent amb àmplia experiència en el sector, procedent de la consultoria ambiental, l’administració pública i la Universitat.

Es pot ampliar tota la informació accedint al FULLETÓ INFORMATIU.

Les inscripcions ja estan obertes. Places limitades. Accés al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Per qualsevol dubte es pot sol·licitar informació a través del següent FORMULARI.

Documents adjunts INVESTIGACIÓN Y RECUPERACIÓN DE AGUAS SUBTERRÁNEAS Y SUELOS CONTAMINADOS:
Publicat el 13 de maig del 2019