INVESTIGACIÓN Y RECUPERACIÓN DE AGUAS SUBTERRÁNEAS Y SUELOS CONTAMINADOS

5a edició. Inici: 1 d’octubre del 2018.  Curs ONLINE. Amb titulació UB.

COLGEOCAT, en col·laboració amb la Facultat de Ciències de la Terra de la UB i l’Institut de Formació Contínua IL3 de la UB, organitza la 5a edició d’aquest curs, que siniciarà el proper mes d’octubre.

El curs d’Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats és un curs ONLINE, de 14 crèdits ECTS, amb titulació UB, que s’impartirà en castellà, i comptarà amb el patrocini de Repsol Comercial de Productos Petrolíferos i la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Agència de Residus de Catalunya, ERM, Litoclean, Mediterra, Tubkal, URS Aecom, Envirotecnics i Eurofins Analytico.

El curs està plantejat des d’un punt de vista pràctic, per aprendre a afrontar les diferents etapes d’un procés de recuperació ambiental del subsòl, i dissenyat amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats de la professió, però sense perdre de vista els avenços tècnics i científics i les novetats comercials.

Comptarà amb un quadre docent amb àmplia experiència en el sector, procedent de la consultoria ambiental, l’administració pública i la Universitat.

Es pot ampliar tota la informació accedint al FULLETÓ INFORMATIU.

Les inscripcions ja estan obertes. Places limitades. Accés al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Per qualsevol dubte es pot sol·licitar informació a través del següent FORMULARI.

(Imatge: dibuix A. Martínez)

Documents adjunts INVESTIGACIÓN Y RECUPERACIÓN DE AGUAS SUBTERRÁNEAS Y SUELOS CONTAMINADOS:
Publicat el 11 de maig del 2018