IWATER BARCELONA 2018

25% de descompte pels col·legiats del COLGEOCAT.

IWATER, el Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua que organitza Fira de Barcelona, prepara la seva segona edició del 13 al 15 de novembre al pavelló 1 del recinte de Gran Via, convertint Barcelona en el centre internacional del debat i l’acció al voltant del repte més gran al que ens enfrontem: la preservació i l’accés a l’aigua a les zones afectades per l’estrès hídric.

En aquesta edició, el saló posa el focus en la innovació i la tecnologia com els principals motors capaços d’assegurar una gestió eficient, sostenible i "smart" dels recursos hídrics a les ciutats, l’agricultura i la indústria, oferint així una visió integral que cobreix tot el cicle de l’aigua, de principi a fi, i en el que s’hi trobaran els més destacats professionals de totes les etapes per compartir solucions que garanteixin i impulsin el futur de l’aigua.

En la seva oferta comercial Iwater 2018 proposa mostrar solucions punteres per a totes les fases del cicle integral de l’aigua, així com dinamitzar l’activitat i el creixement de les empreses del sector i contribuir a la seva projecció internacional, reunint estands d’operadores, enginyeries, constructores i entitats públiques, així com empreses amb solucions per a la captació, tractament, distribució, transport, emmagatzematge, sanejament, depuració, reutilització, reg, gestió i consum d’aigua per a ús agrícola, urbà, industrial o domèstic.  

En les seves activitats, Iwater 2018 comptarà amb espais formatius i de coneixement que inclouran conferències, taules rodones i presentacions d’aplicacions de les solucions exposades a la sala, així com exemples de bones pràctiques en gestió de l’aigua. D’aquesta manera, està previst que el saló inclogui el Fòrum Iwater, on s’abordaran temes clau per al desenvolupament del sector; el Inno Hub i el Tech Hub, dues àrees per a visualitzar la R+D i la darrera tecnologia aplicada al cicle de l’aigua; i un espai obert a la participació de start-ups coordinat per 4YFN.

Així mateix, com a suport i reconeixement a la innovació, Iwater convocarà els Premis Iwater al millor producte, investigació i idea exposats en el marc de la fira i es concedirà un guardó especial a la iniciativa solidària més destacada en l’àmbit de l’aigua.

La celebració dIwater 2018 coincidirà amb altres tres esdeveniments amb els quals compartirà sinergies i visitants: Smart City Expo World Congress, dedicat a les ciutats intel·ligents; Smart Mobility, sobre mobilitat sostenible; i la Circular Economy European Summit, sobre economia circular.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre el COLGEOCAT i IWATER BARCELONA 2018, els col·legiats interessats en assistir al Saló podeu aprofitar un 25% de descompte en la compra del vostre accés al Congrés. Podeu sol·lcitar més informació a info@colgeocat.org.

 

(Imatge: logo IWATER)

Publicat el 18 de juny del 2018