IX CURSA INTERCOL·LEGIAL SABADELL PROFESSIONAL 2018

14 corredors representant el COLGEOCAT.

El passat dissabte 14 d’abril, a les 9 h., es donava el tret de sortida a la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, que enguany ha aplegat quasi 250 corredors, que han tingut que completar un circuit de 10 km. (5 km. pels infants) ubicat a la zona de la Mar Bella de Barcelona.  

En aquesta edició, 20 col·legis i associacions professionals, entre ells el COLGEOCAT, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l’esport.  

Amb el patrocini principal del Banc Sabadell, i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la convocatòria ha rebut el recolzament de diferents entitats i empreses.

Per part del COLGEOCAT han col·laborat:

Union Suiza, com a col·laborador Premium, aportant 8 rellotges pels guanyadors de cada categoria.

– i com a col·laboradors Especials, aportant regals pel sorteig final entre tots els corredors, el Club de Cultura TR3SC, Love Oils Barcelona i El Llibertí.

Si bé enguany no hem fet podi, un any més, els corredors del COLGEOCAT han fet un gran paper, aconseguint un quart lloc en la categoria Sènior Femení.  

Podeu consultar la classificació AQUÍ.  

Accedir a la GALERIA FOTOGRÀFICA i al VÍDEO.

Felicitats a tots els guanyadors i la nostra enhorabona a tots els corredors del COLGEOCAT, per la seva participació, implicació i esperit d’equip.

L’any vinent no hi pots faltar!     Serà la 10a cursa i la organització ja està pensant en fer una edició especial. T’animes?

 

(Imatge: equip del COLGEOCAT)

Publicat el 19 de abril del 2018