IX OLIMPÍADA INTERNACIONAL DE CIÈNCIES DE LA TERRA

L’equip espanyol torna amb medalles i diplomes.

Del 13 al 20 de setembre, la ciutat de Poços de Caldas, a l’estat de MinasGerais, Brasil, ha acollit la Olimpíada Internacional de Ciències de la Terra, una iniciativa recolzada per la IGEO (International Geoscience Education Organisation), que enguany ha celebrat la seva novena edició.

Un any més estem d’enhorabona amb l’equip espanyol que ens ha representat, seleccionat a les diferents Olimpíades de Geologia Regionals i en darrer terme a la Olimpíada Espanyola celebrada el passat mes de març a Alacant. Representat pels estudiants Elena Ubach de Barcelona, Marta Prieto de Santiago de Compostela, Jonatan Romero de Lepe i Álvaro Álvarez de Caravaca, l’equip ha aconseguit dues medalles de bronze i dos diplomes, un pel treball de l’IFTI (investigació de camp en equips internacionals) i un altre pel treball d’ESP (Earth System Project).

Des del COLGEOCAT els transmetem la nostra felicitació, que fem extensiva als professors i responsables que han acompanyat l’equip en la seva participació, així com a totes aquelles persones i entitats que un any més s’han implicat en la organització i celebració de les Olimpíades.

NOTA DE PREMSA.

 

(Imatge: equip espanyol/Font: AEPECT)

Documents adjunts IX OLIMPÍADA INTERNACIONAL DE CIÈNCIES DE LA TERRA:
Publicat el 30 de setembre del 2015