JORNADA ANUAL XCT – XVAC

Dimarts 6 de novembre a la seu de l’IEC a Barcelona.

El proper 6 de novembre, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) acollirà la jornada anual XCT-XVAC, l’objectiu de la qual és esdevenir un punt de trobada debat entre les entitats i persones interessades en la custòdia del territori i el voluntariat ambiental, tot donant resposta a les necessitats formatives del col·lectiu.

Inaugurarà la jornada la ponència “Conviure amb la diversitat dels valors de la natura: la clau per a la sostenibilitat”, a càrrec del professor de la Fundació Ikerbasque i investigador del Basque Centre for Climate Change (BC3), Unai Pascual.

Hi haurà 6 sessions de formació i debat, i s’exposaran 18 projectes de custòdia del territori i/o de voluntariat ambiental. El nostre company Llorenç Planagumà, del Centre per la Sostenibilitat Territorial, presentarà la comunicació “La custòdia del patrimoni geològic i miner, primeres passes”.

Es pot consultar tots els detalls accedint al PROGRAMA.

La inscripció és gratuïta i inclou la pausa cafè. L’aforament és limitat. Per tant, és imprescindible inscriure’s a través del següent FORMULARI. Es donarà preferència a les persones que pertanyen a organitzacions membres de la XCT i/o de la XVAC.

 

(Font/Imatge: XCT-XVAC)

Publicat el 22 de octubre del 2018