JORNADA: COL·LEGIS PROFESSIONALS

CoEenerCat, 2n Congrés d’Energia de Catalunya.

El passat 25 de febrer, dins el marc del segon Congrés d’Energia de Catalunya,  es va celebrar la Jornada dels Col·legis Professionals, organitzada amb el propòsit d’obrir un espai de debat respecte les propostes presentades al llarg de la jornada pels corresponents representants dels Col·legis.

La sessió, celebrada al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i coorganitzada per l’Associació Congrés d’Energia de Catalunya i lAgrupació dArquitectura i Sostenibilitat del COAC, fou inaugurada pel Director General d’Energia, Sr. Pere Palacín, i va recollir 17 presentacions.

Es van tractar temes des de la  rehabilitació energètica dels edificis, fins als edificis amb un consum quasi  zero, la millora de la normativa, l’aprofitament adequat dels recursos renovables,  l’energia en el territori o la implicació de les  universitats.

Es va proposar crear una grup de treball intercol·legial  per ajudar que els projectes integrin adequadament les aportacions  de les altres professions relacionades amb l’energia.

Totes les propostes van ser aprovades i seran presentades en la clausura del congrés el proper 18 de març al COAC.

 

(Font/Imatge: CoEnerCat)

Documents adjunts JORNADA: COL·LEGIS PROFESSIONALS:
Publicat el 12 de març del 2015