JORNADA COOPERATIVES

Un model en creixement.

El passat 27 de maig es va celebrar la jornada CREA LA TEVA PRÒPIA COOPERATIVA.

Organitzada per COLGEOCAT, juntament amb el CETOP (Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya), el CBC (Col·legi Oficial de Biòlegs de Catalunya) i el COAMB (Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya), la sessió va comptar amb la ponència del Sr. Perfecto Alonso Tejera, qui va exposar àmpliament què és i com funciona una cooperativa, els avantatges d’aquest model empresarial, els tràmits i les gestions necessàries per la seva constitució, i els programes de finançament, ajuts i subvencions per a tal efecte.

Alhora es va explicar com funciona i qui és la FEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE TREBALL DE CATALUNYA així com el seu Programa de Creació de Cooperatives.

Una jornada molt interessant que va posar de manifest les possibilitats que ofereix l’empresa cooperativa als emprenedors.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ofereix un servei d’orientació i suport a la creació dempreses cooperatives. Les persones interessades poden contactar-hi a través del telèfon 93 318 81 62.

(Imatge: COLGEOCAT)

Publicat el 13 de juny del 2013