JORNADA DE GEOLOGIA URBANA

Dimecres 7 de juny de 2017.

COLGEOCAT organitza la jornada temàtica GEOLOGIA URBANA el dimecres 7 de juny, de 9 a 14.15 h a la Sala d’Actes del col·legi, al carrer Casp 130 de Barcelona.  

Aquesta jornada s’emmarca dins el Congrés de les Professions que organitza l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals, de la qual el COLGEOCAT és membre.

Participaran a la jornada:

Rosina Vinyes, Dra. Arquitecta, Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la ponència Barcelona oculta: la rellevància del subsòl en una gran ciutat contemporània.

Ferran Colombo, Catedràtic d’Estratigrafia de la UB, que exposarà Geologia de Barcelona: el Poblenou i Ciutat Vella.

Enric Vázquez-Suñé, Dr. Geologia, CSIC, IDAEA, que ens parlarà sobre La gestió de l’aigua subterrània a Barcelona i el seu entorn.

Santiago Riera, Dr. Geografia i Història de la UB, i Ramon Julià, Dr. Geologia Institut Jaume Almera, que exposaran Projecte PaleoBarcino: Elements geomorfològics per a la reconstrucció del litoral barceloní durant el Neolític.

– i Anna Jurado, Dra. Hidrogeologia, Universitat deLiège, amb la presentació Presència i comportament dels contaminants orgànics emergents als aqüífers de Barcelona.

La participació en la jornada és GRATUÏTA pels col·legiats del COLGEOCAT i membres de la Intercol·legial i de 20 per no col·legiats.  

IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA des del següent ENLLAÇ.

Tots els detalls de la jornada AQUÍ.

Documents adjunts JORNADA DE GEOLOGIA URBANA:
Publicat el 11 de maig del 2017