Jornada Geolomun 2011

El passat 13 de desembre, sota el títol Aprofitament energètic de la geotèrmia de baixa temperatura, va tenir lloc la jornada formativa Geolomun 2011, una acció que dona continuïtat a la convocatòria del 2010.

GEOLOMUN 2011 va comptar amb la col·laboració de diverses entitats, entre les que es troba COLGEOCAT, que va participar activament en la sessió de clausura amb la intervenció del President de COLGEOCAT, Joan Escuer.

En aquesta edició la jornada, centrada en la geotèrmia de baixa entalpia, va reunir a professionals experts en l’aprofitament d’aquesta energia renovable, posant de manifest que la seva evolució i creixement en els darrers anys va lligada al avenços en el coneixement geològic i les millores tecnològiques.

Al llarg de la jornada es va exposar el potencial i les perspectives de la geotèrmia de baixa temperatura, els aspectes geològics i hidrogeològics a valorar en els estudis de viabilitat de projectes geotèrmics de baixa entalpia, així com la seva rendibilitat econòmica i el seu paper dins el marc del Pla d’Energies Renovables (2011-2020).

Breument es podran consultar les presentacions a la pàgina web de Geocamb http://geocamb.udg.edu/geolomun/

Publicat el 19 de desembre del 2011