JORNADA PRESENCIAL SOBRE CONTAMINACIÓ 23/03/2018

Curso de especialista en investigación y restauración de aguas subterráneas y suelos contaminados.

El proper 23 de març en horari de 9 a 18 h, COLGEOCAT organitza una JORNADA PRESENCIAL a la nostra seu a Barcelona, que forma part  de la quarta edició del curs dEspecialista en Investigació i Recuperació dAigües Subterrànies i Sòls Contaminats.  

Aquesta jornada, de caràcter voluntari, està dirigida tant als alumnes de ledició actual, com als de les edicions anteriors. I a totes aquelles persones que puguin estar interessades com consultors ambientals, tècnics en caracterització del subsòl, tècnics de lAdministració Pública, responsables de medi ambient en instal·lacions industrials, llicenciats i graduats en carreres científiques i ciències ambientals i enginyers, i tots aquells professionals de làmbit de les aigües subterrànies i sòls contaminats.  

Lobjectiu és aproximar als assistents a les experiències pràctiques explicades pels professionals que les porten a terme en la seva activitat diària. Alhora, la jornada esdevé una oportunitat per establir contacte amb els coordinadors dels submòduls i la direcció del curs, i resoldre dubtes.  

La jornada comptarà amb les ponències dempreses del sector, que es gravaran i estaran disponibles posteriorment a la plataforma de formació del curs dEspecialista.  

Es pot consultar el programa i tots els detalls accedint al FULLETÓ INFORMATIU.

El cost de lassistència és GRATUÏT pels alumnes del curs dEspecialista en Investigació i Recuperació dAigües Subterrànies i Sòls Contaminats; 10 col·legiats del COLGEOCAT i 25 quota general.

Aforament limitat a 50 persones, per rigorós ordre dinscripció.  

Les persones interessades poden gestionar la seva INSCRIPCIÓ a través del següent ENLLAÇ.

Documents adjunts JORNADA PRESENCIAL SOBRE CONTAMINACIÓ 23/03/2018:
Publicat el 5 de febrer del 2018