JORNADA PRESENCIAL SOBRE CONTAMINACIÓ DE SÒLS

CURSO DE ESPECIALISTA EN INVESTIGACIÓN Y RECUPERACIÓN DE AGUAS SUBTERRÁNEAS Y SUELOS CONTAMINADOS.

El proper 3 d’abril de 2020 de 9:00 a 17:30 h al COLGEOCAT tindrà lloc la JORNADA PRESENCIAL de la sisena edició del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats.

Aquesta jornada, de caràcter voluntari, està dirigida tant als alumnes de l’edició actual, com als de les edicions anteriors. També, a totes aquelles persones que puguin estar interessades com consultors ambientalstècnics en caracterització del subsòl,tècnics de l’Administració Públicaresponsables de medi ambient en instal·lacions industrialsllicenciats i graduats en carreres científiques i ciències ambientals i enginyers, i tots aquells professionals de l’àmbit de les aigües subterrànies i sòls contaminats.

L’objectiu és aproximar als assistents a les experiències pràctiques explicades pels professionals que les porten a terme en la seva activitat diària. Alhora, la jornada esdevé una oportunitat per establir contacte amb els coordinadors dels submòduls i la direcció del curs, i resoldre dubtes.

La jornada comptarà amb les ponències d’empreses del sector, que es gravaran i estaran disponibles posteriorment a la plataforma de formació del curs d’Especialista.

Es pot consultar el PROGRAMA i tots els detalls accedint al FULLETÓ INFORMATIU.

El cost de l’assistència és GRATUÏT pels alumnes del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats i titulats d’edicions anteriors; 15 € col·legiats del COLGEOCAT i 30 € quota general.

Les persones interessades poden gestionar la seva INSCRIPCIÓ a través del següent ENLLAÇ.

Publicat el 18 de febrer del 2020