JORNADA PRESENCIAL/TELEMÀTICA del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats

El proper dijous 21 de març, en horari de 9:00 h a 14:30 h, COLGEOCAT organitza una JORNADA MIXTE PRESENCIAL/TELEMÀTICA que s’incorpora a la 10º convocatòria del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats.

 Aquest jornada, de caràcter voluntari, està dirigida tant als alumnes de l’edició actual, com als de les edicions anteriors. I a totes aquelles persones que puguin estar interessades com consultors ambientals, tècnics en caracterització del subsol, tècnics de l’Administració Pública, responsables de medi ambient en instal·lacions industrials, llicenciats i graduats en carreres científiques i ciències ambientals i enginyers, i tots aquells professionals de l’àmbit de les aigües subterrànies i sòls contaminats.

 L’objectiu és aproximar als assistents a les experiències pràctiques explicades pels professionals que les porten a terme en la seva activitat diària.

La jornada comptarà amb ponències que permeten ampliar coneixements i conèixer experiències professionals de primera mà. Les presentacions es gravaran i estaran disponibles posteriorment a la plataforma de formació del curs d’Especialista.

Es pot consultar el programa i tots els detalls accedint al Fulletó informatiu adjunt aquest correu.

Aquesta jornada es de caràcter GRATUÏT i també es podrà seguir via online.

Es prega confirmació d’assistència a info@colgeocat.orgespecificant tipus d’assistència, presencial o online.

Documents adjunts JORNADA PRESENCIAL/TELEMÀTICA del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats:
Publicat el 8 de març del 2024