JORNADA SOBRE LA INFORMACIÓ DE TERRATRÈMOLS

Celebrada dijous 9 de juny.

Organitzada conjuntament pel COLGEOCAT, l’ICGC, Protecció Civil, la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, l’Institut Cerdà, la Universitat Oberta de Catalunya, i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, dijous 9 de juny es va celebrar la jornada sobre la informació de  Terratrèmols, a la seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de  Catalunya, amb l’objectiu d’aproximar de manera didàctica, pràctica i amb dades al fenomen sísmic en un entorn de baixa sismicitat com Catalunya.  

Van participar el cap de sismologia de lInstitut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), Xavier Goula; el subdirector operatiu de Protecció Civil, Sergio Delgado; i la tècnica del servei de sensibilització daquesta mateixa Direcció General, Francesca Baró.

La trobada va servir per difondre la gestió integrada dels sismes que fan lICGC i Protecció Civil, explicant les eines i protocols que sapliquen, i ressaltant la importància de la informació que els mitjans de comunicació transmeten a la població.

Albert Ventayol, membre del Consell de Govern, va participar en representació del COLGEOCAT, on van assistir una cinquantena de persones.

Es pot consultar tota la informació detallada al següent ENLLAÇ.

 

(Font/Imatge: Sala premsa, Generalitat de Catalunya)

Publicat el 14 de juny del 2016