JORNADA TELEMÀTICA SOBRE CONTAMINACIÓ DE SÒLS

CURSO DE ESPECIALISTA EN INVESTIGACIÓN Y RECUPERACIÓN DE AGUAS SUBTERRÁNEAS Y SUELOS CONTAMINADOS.

El proper divendres 8 de maig de 9:00 a 17:00 h, COLGEOCAT organitza en format JORNADA TELEMÀTICA el cicle de conferències que formen part de la sisena convocatòria del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats.

És de caràcter voluntari y està dirigida tant als alumnes de l’edició actual, com als de les edicions anteriors. I a totes aquelles persones que puguin estar interessades com consultors ambientals, tècnics en caracterització del subsòl, tècnics de l’Administració Pública, responsables de medi ambient en instal·lacions industrials, llicenciats i graduats en carreres científiques i ciències ambientals i enginyers, i tots aquells professionals de l’àmbit de les aigües subterrànies i sòls contaminats.

L’objectiu és aproximar als assistents a les experiències pràctiques explicades pels professionals que les porten a terme en la seva activitat diària.

Alhora, la jornada esdevé una oportunitat per establir contacte amb els coordinadors dels submòduls i la direcció del curs, i resoldre dubtes.

La jornada comptarà amb les ponències d’empreses del sector.

Es pot consultar el programa i tots els detalls accedint al FULLETÓ INFORMATIU.

Degut a la situació de confinament que estem vivint actualment s’ha decidit que aquesta jornada estarà oberta i serà gratuïta per a tothom.

Per a inscriure’s a la jornada cal sol·licitar l’enllaç mitjançant un e-mail a info@colgeocat.org.

Es donarà prioritat de places als alumnes actuals i els de les edicions anteriors del curs. L’enllaç es facilitarà uns dies abans de la jornada.

Publicat el 30 de abril del 2020