La morositat pública

Des de l’any 2008, a Espanya han desaparegut 450.000 empreses. La meitat d’elles a causa de la morositat de l’Administració Pública.

El retard en el pagament dels serveis, que en alguns casos arriba als 500 dies, per part de l’Administració Pública, especialment Ajuntaments i Generalitat (incloent-hi empreses públiques), està portant a les petites empreses i especialment als autònoms a situacions greus d’insolvència i, en el pitjor dels casos, al tancament del negoci.

Colgeocat, coneixedor d’aquesta situació i conscient que aquesta problemàtica afecta molt directament el nostre col·lectiu, vol dur a terme, conjuntament i amb el reforç i assessorament de plataformes i associacions que ja treballen en aquest sentit, les accions oportunes per posar de manifest i treballar en la línia més adequada per fer front a la morositat pública.

Per aquest motiu, demanem a tots aquells col·legiats que així ho vulguin, ens feu arribar els vostres casos particulars, per tal de recopilar el màxim d’informació possible i treballar en la tramitació de queixes davant l’Administració Pública.

Podeu enviar-nos la informació a asoto@colgeocat.org
La informació serà tractada amb total confidencialitat.

Us agraïm la vostra col·laboració.

Publicat el 8 de juliol del 2011