L’AIGUA QUE ENS MOU

#acaWorldWaterDay2017.

LAgència Catalana de lAigua (ACA) convoca, a través d’Instagram amb letiqueta #acaWorldWaterDay2017, un concurs que consisteix a publicar fotografies o vídeos (de com a màxim 20 segons de durada) relacionades amb el món de laigua, sota el lema "L’aigua que ens mou". Enguany també es podran presentar dibuixos fets per nens i nenes de primària.

Aquest concurs s’emmarca entre les activitats que s’organitzen per celebrar ledició 2017 del Dia Mundial de lAigua (22 de març), amb l’objectiu de promoure la sensibilització en la gestió sostenible del cicle de laigua.

Es tracta d’una activitat participativa, no competitiva, que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i del Departament dEnsenyament, el patrocini dAigües de Barcelona i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, així com del meteoròleg i comunicador Tomàs Molina i la il·lustradora Roser Capdevila.

Es farà una preselecció de les 50 millors propostes, tenint en compte el lema del concurs, la qualitat, creativitat i originalitat, de les quals el jurat triarà les 24 finalistes individuals (per a lapartat de fotografia i vídeo) i 2 per a lapartat descoles.

La presentació d’imatges finalitzarà el dia 28 de febrer de 2017 a les 00:00 h.

Es poden consultar les bases del concurs al següent ENLLAÇ.

 

(Font/Imatge: ACA)

Publicat el 25 de gener del 2017