L’AMIANT A L’ENTORN: IDENTIFICACIÓ I VALORACIÓ DEL RISC

12 i 14 d’abril del 2016 al COLGEOCAT.

COLGEOCAT organitza aquest curs sobre AMIANT o ASBEST, termes que denominen un grup de minerals fibrosos amb diferent composició i estructura química.

Malgrat que actualment el seu ús està prohibit a la Unió Europea, molts elements estructurals d’edificis tenen aquest tipus de minerals en la seva composició, ja que es van fabricar amb anterioritat al canvi de normatives. Per aquest motiu, la identificació dels materials que contenen amiant, així com la valoració del risc associat i els mètodes de control, són aspectes clau per minimitzar el risc per la seva presència al nostre entorn i, especialment, per la seva afecció a la salut de les persones.

Aquest curs està dirigit a geòlegs, biòlegs, ambientòlegs, químics, enginyers, arquitectes, i tots aquells professionals tècnics que treballen o vulguin treballar en el camp de la geologia i mineralogia ambiental i en la toxicologia ambiental i en prevenció de riscos laborals.

Impartiran el curs professionals del sector com són el Sr. Joan de Montserrat Vallvè, el Sr. Francisco M. Moral Ferrer i el Sr. Luís Miguel Domènech Rubio.

El curs se celebrarà els dies 12 i 14 d’abril del 2016, en horari de 16.30 a 20.30 h a la seu del COLGEOCAT a Barcelona.  

El cost de l’assistència serà de 100 pels col·legiats del COLGEOCAT (i col·legis col·laboradors); 60 per col·legiats a l’atur i carnets jove COLGEOCAT; i 180 per no col·legiats.  

Inscripcions a través del següent FORMULARI.  La inscripció serà efectiva enviant el comprovant bancari de pagament a info@colgeocat.org. Compte bancari Caixa d’Enginyers ES66 3025 0001 11 1433440624. PLACES LIMITADES PER RIGORÓS ORDRE D’INSCRIPCIÓ.

Es pot consultar tota la informació detallada al següent ENLLAÇ.

Documents adjunts L’AMIANT A L’ENTORN: IDENTIFICACIÓ I VALORACIÓ DEL RISC:
Publicat el 14 de març del 2016