MADAGASCAR EL MUSICAL

Pack familiar 4 entrades – 30% de descompte.

PACK FAMILIAR 4 ENTRADES – 30% DE DESCOMPTE*

DEMANA’NS LES TEVES ENTRADES!

Els personatges de DreamWorks més taquillers de les pel·lícules MADAGASCAR seran els protagonistes d’un musical exuberant i brillant: Àlex el Lleó, Marty la Zebra, Melman la Girafa i Glòria la Hipopòtam són les grans estrelles del Zoo de Nova York. Units entre ells per una forta amistat, quan una nit la gàbia d’un d’ells apareix buida, els altres s’escapoleixen per anar en cerca de l’amic desaparegut. Es trobaran junts en un vaixell directe cap a Àfrica, que serà desviat per un grup d’estranys pingüins que conspiren per aconseguir l’Antàrtida. D’aquesta forma, els quatre amics, que sempre han viscut en captivitat, hauran d’aprendre què significa viure en la naturalesa salvatge. Un inesperat viatge els portarà al salvatge i boig món de Rei Julien a Madagascar que els acollirà al ritme del hit Move it, Move it.

Madagascar és un himne a l’amistat dedicat a un públic de totes les edats, una travessia oceànica que portarà als espectadors des de la jungla urbana dels gratacels de Nova York fins a les platges de la meravellosa illa africana.

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu gaudir del descompte especial* del 30% per un pack familiar de 4 entrades. Demana’ns el teu codi a info@colgeocat.org.

* Descompte vàlid per a les funcions de divendres i dissabte a les 20 h per a tota la platea, excepte les zones 1 i 2. Entrada gratuïta per a menors de fins a 2 anys (inclosos), sempre que no  ocupin butaca.  

Espectacle en castellà, de 90 minuts de durada, inclòs l’entreacte. Al Teatre Victòria de Barcelona del 18 de maig al 3 de juny.

 

(Imatge: Madagascar)

Publicat el 12 de abril del 2018