MÀSTER OFICIAL EN GEOINFORMACIÓ. EDICIÓ 2018-2019

Sessió informativa, dijous 15 de març.

El proper dia 15 de març se celebrarà una sessió informativa sobre la nova edició del màster oficial Màster en Geoinformació 2018-19, un projecte conjunt de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

La necessitat duna governança orientada a criteris de resiliència i sostenibilitat del territori requereix, cada dia més, duna dimensió geo-espacial, tant pel que fa a la gestió mateixa com al desenvolupament deines que permetin transformar les dades en informació i coneixement. Aquesta és una peça clau i estratègica en la definició de noves accions i polítiques sobre el territori. La jornada repassarà aquests principals reptes, experiències i lliçons apreses.   

Per altra banda, es mostrarà com pretén el Màster en Geoinformació formar els nous professionals de la geoinformació en termes de continguts i itineraris, així com les seves novetats.

Es pot consultar tota la informació sobre el Màster al següent ENLLAÇ.

La sessió tindrà lloc dijous 15 de març, a les 17 h a la seu de l’ICGC. Assistència gratuïta. Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia AQUÍ.

 

(Font: ICGC / Imatge: web Màster)

Publicat el 6 de març del 2018