MENCIÓ D’HONOR AL NOSTRE COMPANY ALBERT MARTÍNEZ

Per la seva tasca en la divulgació científica.

Cosmocaixa ha acollit aquest cap de setmana el concurs de divulgació científica CIENCIA EN ACCIÓN.

CIENCIA EN ACCIÓN és una iniciativa que cerca idees innovadores per apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, tant en la seva vessant rigorosa i cultural, com en la seva versió més lúdica i entretinguda. Al concurs han participat principalment professors, investigadors, divulgadors científics i qualsevol persona interessada en l’ensenyament i la divulgació de la ciència.

Aquest any 2014, dintre de la categoria dels Trabajos de Divulgación Científica. Método Científico y Pensamiento Crítico al trabajo, s’ha atorgat una Menció d’Honor el treball dels nostres companys ALBERT MARTÍNEZ i MARC TUDELA d’Itineraris Geològics: ELS TRESORS GEOLÒGICS DEL PARC NATURAL DEL CADÍ-MOIXERÓ, per combinar de manera molt interessant els mitjans clàssics (guies i vídeos) amb els més actuals (apps).   

En la modalitat Materiales Didácticos de Ciencias en Soporte no Interactivo, s’ha atorgat una Menció d’Honor per la col·lecció de GUÍAS GEOLÓGICAS DE PARQUES NACIONALES, dirigida per Roberto Rodriguez, on també ha publicat dues guies l’ALBERT MARTÍNEZ.  

La nostra més sincera enhorabona per aquests premis, que posen de manifest la qualitat d’aquests treballs i la importància de la divulgació de la geologia arreu.     

 

(Imatge: Albert Martínez recollint el premi)

Publicat el 3 de octubre del 2014