NETWORKING INTERPROFESSIONAL

PER PROFESSIONALS COL·LEGIATS.

El COLGEOCAT, a través de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya a la qual pertany, celebrarà el dimecres 12 de junyde 10 a 15 hores, al saló Bizbarcelona (palau 8espai Networking, recinte firal Montjuïc) aquest Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Els col·legiats tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre, i d’altre, sector i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Getting Contacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els interessos, més un llistat detallat dels participants i acreditació/identificació personal.

A més, tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te amb més empreses fora d’agenda.

Amb la teva participació aconseguiràs:

– Reunions directes amb empreses
– Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
– Agenda d’entrevistes personalitzada.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS: 7 DE JUNY.

Reserveu la vostra plaça AQUÍ.

No oblideu demanar el vostre ACCÉS GRATUÏT al saló Bizbarcelona al COLGEOCAT. Els col·legiats del COLGEOCAT que estigueu interessats a assistir, només cal que ens feu arribar un correu a info@colgeocat.org indicant el vostre nom, cognom i número de col·legiat, i us facilitarem el vostre codi GRATUÏT.

(Font/Imatge: Getting Contacts)

Documents adjunts NETWORKING INTERPROFESSIONAL:
Publicat el 8 de maig del 2019