NETWORKING INTERPROFESSIONAL

Per professionals col·legiats.

El COLGEOCAT, a través de lAssociació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya a la qual pertany, celebrarà el dimecres 30 de maig, de 10 a 13 hores, al saló Bizbarcelona (palau 1, recinte firal Montjuïc) aquest Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb lobjectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Els col·legiats tindreu loportunitat dentrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre, i daltre, sector i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

 Getting Contacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:  

Reunions directes amb empreses.  

Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai.  

Agenda dentrevistes personalitzada.  

A més, tindreu loportunitat dentrevistar-vos amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podreu publicar gratuïtament el vostre perfil professional a través dunes pantalles instal·lades a lespai i reunir-vos, si ho considereu, amb altres professionals i visitants que sinteressin pel vostre anunci.  

DATA LÍMIT DINSCRIPCIONS: 18 DE MAIG.  

Reserveu la vostra plaça AQUÍ.  

No oblidis demanar el teu ACCÉS GRATUÏT al saló Bizbarcelona al COLGEOCAT. Els col·legiats del COLGEOCAT que estigueu interessats a assistir, només cal que ens feu arribar un correu a info@colgeocat.org indicant el vostre nom, cognom i número de col·legiat, i us facilitarem el vostre codi personalitzat.

Publicat el 18 de abril del 2018