Nou Webmail Colgeocat

Entre les millores associades amb lentrada en servei de la nova web de COLGEOCAT 2.0 destaca el nou servidor de correu electrònic disponible per a tots el col·legiats.

Des de l’entrada en servei del nou servidor de COLGEOCAT tots els problemes de capacitat i correu  brossa que arrossegava l’antic servei de webmail han quedat eliminats. A més, el nou servei de correu electrònic de COLGEOCAT incorpora un servei de webmail complet equivalent al que ofereixen les aplicacions típiques d’escriptori tipus Outlook o similars.

Amb la solució d’aquests problemes de funcionalitat esperem que el domini @colgeocat.org del vostre correu electrònic pugui tornar a ser una eina de treball professional plenament operativa.

Si fins ara encara no disposaves d’un compte de correu del Col·legi de Geòlegs de Catalunya o estàs interessat en recuperar un compte que havia caigut en desús, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per tal d’activar-te el teu correu electrònic personalitzat.

Podeu sol·licitar aquest servei col·legial contactant amb nosaltres via e-mail (info@colgeocat.org) o bé trucant al 934250695.

Publicat el 15 de febrer del 2010