Obertes les inscripcions per a la 8º edició del curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats

És un curs organitzat pel COLGEOCAT juntament amb la Universitat de Barcelona i l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la UB i, compte amb la participació de REPSOL i amb la col·laboració d’un gran nombre d’ empreses i entitats d’important reconeixement en el sector.

Aquest curs aporta una visió completa de les diferents fases que consta un procés de restauració de sòls contaminats i aigües subterrànies per contaminació d’origen puntual. Es tracta d’un curs organitzat des de l’experiència, on la majoria de docents provenen de l’àmbit de la consultoria ambiental i compten amb un ampli bagatge professional.

En el fulletó informatiu adjunt trobareu tota la informació sobre el curs: objectius, pla d’estudis, competències professionals, dates, etc. El curs té places limitades.

També, trobareu dos links des dels quals us podreu inscriure i sol·licitar informació

Documents adjunts Obertes les inscripcions per a la 8º edició del curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats:
Publicat el 14 de maig del 2021