OFERTES GRIMALDI LINES

Grimaldi Lines ofereix diferents productes amb descomptes als col·legiats del 10% , amb unes condicions molt especials, a uns preus increïbles i sense despeses d’anul·lació fins a 30 dies abans de la sortida.

Tenen preparats 4 tipus de productes:

  • LA NOSTRA SELECCIÓ: tres establiments de 4 * acuradament seleccionats per la seva relació qualitat-preu-situació
  • LA SARDENYA JOVE: Una oferta a l’Alguer d’apartaments amb capacitat de fins a 8 persones a uns preus assequibles per a tot tipus de butxaques (en algunes capacitats per 330 € / pax a l’agost, vaixell + 7 nits d’apartament + cotxe gratis) i molt ben situats en plena ciutat al costat de la platja
  • SARDENYA LOW COST: Proposta molt, molt econòmica perquè ningú es quedi fora de poder viatjar a Sardenya ni en família ni amb amics
  • Novetat! CIRCUIT SARDENYA INOBLIDABLE: S’ofereix una novetat que no hi havia al mercat, que és la possibilitat de conèixer el nord de Sardenya en format circuit amb excursions incloses i a un preu sense competència respecte a altres circuits. Perfecte per a poder oferir als el mercat de parelles i gent gran, però vàlid, també, per a famílies (hi ha opció de triple i quàdruple)

En tots, excepte el circuit, podran garantir que els clients es puguin emportar el seu cotxe o la moto GRATIS i si reserven abans del 30 d’abril regalen la cabina de retorn.

Per a qualsevol dubte a nivell de reserves d’aquests paquets podeu consultar a paquetes@grimalditour.com

No us oblideu d’accedir a tots les ofertes de “NOMÉS VAIXELL” que van sent actualitzades constantment.

Per descomptat amb totes les garanties de seguretat per viatjar en vaixell.

Grimaldi Lines | Barcos para Italia, Cerdeña, Marruecos (grimaldi-lines.com)

Publicat el 14 de abril del 2021