OSONA, 50 MILIONS D’ANYS ENRERE

Exposició paleontològica, del 29 setembre al 6 de gener de 2019.

Dissabte 29 de setembre sinaugura, al Museu de lArt de la Pell de Vic, lexposició paleontològica OSONA, 50 MILIONS DANYS ENRERE, que donarà a conèixer un patrimoni cultural de gran valor per a la comarca.  

Els fòssils exposats són de la col·lecció de lenginyer i geòleg vigatà Francesc Farrés que els ha recollit a la comarca dOsona i estudiat al llarg de seixanta anys. Shi exposaran també alguns exemplars del Museu Geològic del Seminari de Barcelona i de lInstitut Català de Paleontologia, tots provinents de la comarca.  

La supervisió científica de lexposició és a càrrec del Dr. Jordi Martinell, catedràtic de paleontologia de la Universitat de Barcelona i hi actuen com a comissaris els professors i investigadors de la UVic-UCC, Dra. Judit Molera, el Dr. Marc Ordeix, i el geòleg Jordi Vilà de la UB.     

Des de finals de lany 2016 sestà preparant aquesta exposició, que romandrà oberta al públic del 29 de setembre de 2018 al 6 de gener de 2019.

Amb aquesta exposició es pretén donar a conèixer a la comunitat educativa i públic en general limportant patrimoni paleontològic dOsona, així com posar en valor la informació paleobiològica que proporciona el registre fòssil.

Es pot ampliar la informació accedint al TRÍPTI INFORMATIU i al web de la UVic.

 

(Font/Imatge: Universitat de Vic)

Publicat el 27 de setembre del 2018