Participia al “Pardee Keynote Symposia” de la Geological Society of America (GSA) amb fotografies de dones geocientífiques

La Geological Society of America i l’Associació de Dones Geocientífiques (AWG), busquen fotos de dones geocientífiques com a part de la seva participació al Pardee Keynote Symposia que tindrà lloc el proper octubre a Pensilvània, a la sessió “P2. Spotlight on Positive and Diverse Female Role Models”.

L’objectiu és demostrar que hi ha dones diverses que treballen en totes les branques de la geociència a tot el món, tant a l’oficina, al laboratori, al camp i a l’aula.

Les fotos es mostraran a la sessió que es retransmetrà en directe, el dia 16 d’octubre, de 13:30 a 17:30, i a la recepció del programa de mentors de dones en geologia després de la sessió, per il·lustrar a la propera generació la profunditat i l’amplitud de les dones geocientífiques.

Des de la Comissió d’igualtat un animem a participar!! Totes les branques de les geociències són benvingudes!

Si voleu participar podeu enviar dues fotos .jpg de tu treballant, retallades a un quadrat i desades amb el teu nom. Cal afegir el vostre nom, ocupació, empresa i la vostra ubicació al següent correu: diverse.geos2023@gmail.com.

Pardee Keynote Symposia – Connects 2023 (geosociety.org)

Publicat el 26 de setembre del 2023