POSTGRAU EN GESTIÓ DE MICRO EMPRESES I STARTUPS

25% de descompte pels col·legiats del COLGEOCAT.

En el món empresarial, cada cop és més important un coneixement generalitzat però molt pràctic del funcionament de les organitzacions. Això és fonamental per a tots els petits emprenedors i professionals de diferents àrees que volen desenvolupar un petit negoci amb vinculacions a una start-up.   

Les titulacions universitàries atorguen uns coneixements tècnics i específics en la matèria objecte destudi i constitueixen una sòlida base per a tots aquells professionals que volen dedicar-se a desenvolupar una empresa basada en aquest coneixement.   Però en aquests perfils ens trobem amb una doble figura: la del professional capacitat i la dempresari. En aquesta segona part és on fallen molts negocis. El postgrau aportarà als assitents coneixements bàsics i específics en gestió dempreses, que els permetrà prendre decisions de caràcter empresarial.

 Amb lobjectiu de desenvolupar aquests coneixements duna forma molt pràctica i aplicada, neix el Postgrau en Gestió de Microempreses i Startups, que pretén cobrir una necessitat per completar els coneixements empresarials.

Aquest Postgrau està organitzat pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya en col·laboració amb la Universitat Abat Oliva CEU.

La formació és 100% presencial, de 30 crèdits ECTS (1 crèdit ECTS = 25 hores), amb un total de 750 hores

El postgrau s’iniciarà el gener del 2018, en horari de dimarts i dijous de 16.30 a 20.30 h.

Els col·legiats del COLGEOCAT teniu un 25% de descompte sobre el cost del Postgrau (3.475 euros).  Si esteu interessats, només cal que contacteu amb nosaltres a info@colgeocat.org.

Podeu consultar tots els detalls, objectius, pla d’estudi, metodologia, etc. al següent ENLLAÇ.

 

(Font/Imatge: Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya)

 

Documents adjunts POSTGRAU EN GESTIÓ DE MICRO EMPRESES I STARTUPS:
Publicat el 9 de novembre del 2017