POSTGRAU EN IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA DE CIÈNCIES NATURALS

Inici: 3 d’octubre de 2019. 40 crèdits ECTS.

L’objectiu del Postgrau en Il·lustració Científica de Ciències Naturals és oferir la possibilitat d’adquirir uns coneixements bàsics d’aquesta disciplina tant a professionals de la ciència (biòlegs, veterinaris, ambientòlegs, metges,…) que desitgin conèixer-la i adquirir competències que els ajudin en els seus respectius camps d’estudi, com a interessats professionals del món artístic que desitgin descobrir una nova disciplina i formar-se, tant a nivell professional com a nivell personal.

La formació presenta un enfocament molt pràctic on el treball de camp n’és l’element vertebrador bàsic i diferencial, permetent a l’alumne la descoberta a partir de l’observació i l’experiència personal.

El Postgrau, de 40 crèdits ECTS, s’inicia el dijous 3 d’octubre del 2019 i finalitza el dissabte 4 d’abril del 2020, amb un total de 87 sessions348 h presencials + 437 h de treball personal. Els alumnes que superin la formació obtindran un Diploma de Postgrau per la Universitat de Girona.

S’impartirà a Can Monsà, Olot (C/ Joan Pere Fontanella, 3), amb sortides de camp específiques en cada cas.

El cost de la matrícula ordinària és de 1.980 €. Per alumnes, exalumnes i professors de l’EASD Olot el cost és de 1.680 €. La data límit d’inscripció és el 26 d’agost.

Es poden ampliar els detalls, programa, equip docent, objectius, etc. accedint al següent ENLLAÇ

(Font: Fundació d’Estudis Superiors d’Olot / Imatge: cartell Postgrau)

Documents adjunts POSTGRAU EN IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA DE CIÈNCIES NATURALS:
Publicat el 11 de juny del 2019