PREMI A LA DIVULGACIÓ CIENTÍFICA A LA GUIA DEL CADÍ

Tresors geològics del Parc del Cadí-Moixeró.

CIENCIA EN ACCIÓN és un concurs de divulgació científica a nivell nacional, convocat amb l’objectiu d’aproximar la ciència i la tecnologia al gran públic.  

Aquest any 2014, dintre de la categoria dels Trabajos de Divulgación Científica. Método Científico y Pensamiento Crítico al trabajo, s’ha atorgat una Menció d’Honor el treball dels nostres companys ALBERT MARTINEZ i MARC TUDELA d’Itineraris Geològics: ELS TRESORS GEOLÒGICS DEL PARC NATURAL DEL CADÍ-MOIXERÓ, per combinar de manera molt interessant els mitjans clàssics (guies i vídeos) amb els més actuals (apps). 

En la modalitat Materiales Didácticos de Ciencias en Soporte no Interactivo, s’ha atorgat una Menció d’Honor per la col·lecció de GUÍAS GEOLÓGICAS DE PARQUES NACIONALES, dirigida per Roberto Rodriguez, on també ha publicat dues guies l’ALBERT MARTINEZ.

CIENCIA EN ACCIÓN és una iniciativa del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, el Instituto de Ciencias Matemáticas, la Real Sociedad Española de Física, la Real Sociedad Española de Química, la Sociedad Española de Bioquímica y Biología Molecular, la Sociedad Geológica de España i la Universidad de Educación a Distancia.

L’entrega de premis de la 15ª edició tindrà lloc del 3 al 5 d’octubre a CosmoCaixa Barcelona.

La nostra més sincera enhorabona per aquestes mencions d’honor, que posen de manifest la qualitat d’aquests treballs i la importància de la divulgació de la geologia arreu.

 

(Imatge: portada llibre Els Tresors Geològics del Parc Natural del Cadí-Moixeró)

Publicat el 4 de juliol del 2014