PREMI “NATURA I SOCIETAT”

Fundació Privada GIRBAU.

La Fundació Privada GIRBAU convoca la primera edició del Premi ‘Natura i Societat’ amb l’objectiu de reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació, donant així suport a aquelles entitats que, des del compromís i la responsabilitat, treballen per a la protecció i  millora del patrimoni natural de Catalunya.

El Premi neix amb caràcter bianual, finançat per la Fundació Privada Girbau i administrat i gestionat per la Xarxa de Custòdia del Territori, i comptarà amb un jurat format per 2 representants de la Fundació Privada  Girbau, 1 representant del Consell Assessor per al Desenvolupament  Sostenible (CADS), 1 representant de la Xarxa de Custòdia del Territori  (XCT) i el meteoròleg i presentador de televisió Francesc Mauri.

El Premi tindrà una dotació econòmica de fins a 12.000 euros, i hi podran optar entitats privades sense ànim de lucre, legalment constituïdes, amb seu social a Catalunya, que tinguin entre les seves finalitats socials la conservació de la natura. L’import del premi shaurà de destinar íntegrament a executar la iniciativa premiada.

Es poden consultar tots els detalls i terminis a les BASES DEL PREMI.

Presentació de sol·licituds abans del 31 de gener de 2017.

 

(Font: XCT / Imatge: logo Fundació Privada Girbau)

Publicat el 26 de gener del 2017