PREMIS A LA GESTIÓ SOSTENIBLE DE L’AIGUA

Premis de la Fundació Botín.

El Observatorio del Agua convoca cada any tres premis a la innovació i la difusió d’ideesprojectes i tecnologies amb resultats provats per a la gestió sostenible de l’aigua.

La convocatòria està oberta a creadors, investigadors, tecnòlegs, emprenedors socials, activistes o comunicadors que hagin contribuït a la gestió sostenible de l’aigua.

Pot presentar-se tota persona menor de 40 anys, a títol individual o com a titular (representant) d’un equip, de qualsevol nacionalitat. El límit d’edat no aplica a la modalitat C d’aquesta edició dels premis.

Les modalitats dels premis són: 

– Modalitat A: Models de Gestió i Tecnologies que contribueixin a la gestió sostenible de l’aigua en països membres de la OCDE. Es premiarà qualsevol projecte, desenvolupament o iniciativa que demostri haver millorat o que pugui millorar la gestió de l’aigua. Es consideraran en aquesta modalitat projectes, dispositius, obres, sistemes, màquines, software, tecnologies, prototips o investigacions aplicades, valorant-se especialment el potencial d’aplicació i generalització a qualsevol àmbit de la gestió de l’aigua.

– Modalitat B: Models de Gestió i Tecnologies que contribueixin a la gestió sostenible dirigits a proveïr serveis d’aigua a poblacions vulnerables. Es consideraran en aquesta modalitat projectes, dispositius, obres, sistemes, màquines, software, tecnologies, prototips o investigacions aplicades, valorant-se especialment el potencial d’aplicació i generalització a diferents llocs i comunitats, amb beneficis tangibles per a les persones i col·lectius més desafavorits.

– Modalitat C: Projecte educatiu sobre l’aigua. Es premia a un centre escolar, entitat pública o privada, o individu que hagi desenvolupat un projecte educatiu que creï consciència entre nens i adolescents en edat escolar sobre la importància de la conservació de l’aigua i la gestió sostenible del recurs.

El premi per a les tres modalitats consistirà en 1.500 € en metàl·lic (impostos inclosos).

El termini de sol·licitud i presentació de la documentació finalitza el 31 de juliol de 2019 i s’ha de realitzar online a través del següent ENLLAÇ.

Es poden consultar tots els detalls accedint a les BASES DE LA CONVOCATÒRIA

(Font: Fundación Botín / Imatge: Portada Premis)

Publicat el 11 de juny del 2019