PREMIS AL TALENT JOVE PER LA GESTIÓ SOSTENIBLE DE L’AIGUA

Premis de la Fundació Botín.

El Observatorio del Agua convoca els Premis al Talent Jove per a la Gestió sostenible de l’Aigua de la Fundació Botín, un concurs d’idees, projectes i tecnologies desenvolupades per joves creadors, investigadors, tecnòlegs, emprenedors socials, activistes i comunicadors que hagin contribuït a la gestió sostenible de l’aigua, o per persones de qualsevol edat que tinguin com a objectiu fomentar el talent jove aplicat a la gestió sostenible de l’aigua.  

Les modalitats dels premis són:  

Modalitat A. Models de gestió i Tecnologies que contribueixin a la gestió sostenible de l’aigua. Premiarà qualsevol projecte, desenvolupament o iniciativa que demostri haver millorat o poder millorar la gestió de l’aigua. En aquesta modalitat podran presentar-se persones, de qualsevol nacionalitat, nascudes amb data posterior a l’1 de gener de 1978. S’atorgaran dos premis.

Modalitat B. Actuació o projecte educatiu dirigit  a nens i/o adolescents. Es premiarà qualsevol iniciativa o projecte orientat a conscienciar a nens i adolescents en edat escolar sobre diferents aspectes dels recursos hídrics i sobre la importància de la seva gestió sostenible.  No hi ha limitació d’edat per al candidat. S’atorgarà un premi.

Els premis consistiran en 1.500 pagament en metàl·lic.

El termini de sol·licitud i presentació de la documentació finalitza el 20 de juliol de 2018 i s’ha de realitzar online a través del següent ENLLAÇ.

Es poden consultar tots els detalls accedint a les BASES DE LA CONVOCATÒRIA.

 

(Font: Fundación Botín / Imatge: Portada Premis)

Publicat el 19 de juny del 2018