PREMIS D’EXCEL·LÈNCIA ENERGÈTICA

Presentació de candidatures fins al 16 de febrer.

LInstitut Català dEnergia organitza una nova edició dels Premis dExcel·lència Energètica, amb lobjectiu de reconèixer les empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de lestalvi i leficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.   

A partir del 30 de gener i fins al 16 de febrer ja es poden presentar les candidatures.   

Enguany, els premis satorguen a empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit en les modalitats següents:   

a) Actuació. Instal·lació o actuació significativa en làmbit de lestalvi, leficiència o la diversificació energètica, i/o de laprofitament de les energies renovables.

b) Sensibilització. Actuacions de difusió i conscienciació en làmbit de lestalvi i leficiència energètica i/o les energies renovables.

c) Internacionalització. Desenvolupament d’un projecte o actuació amb projecció internacional en làmbit de lestalvi i leficiència energètica i/o les energies renovables.

d) Emprenedoria i ocupació. Actuació o projecte empresarial innovador en làmbit de lestalvi i leficiència energètica i/o les energies renovables capaç de generar riquesa i llocs de treball per al territori.

e) Trajectòria. Activitat continuada i de referència en làmbit de lestalvi i leficiència energètica i/o la promoció de les energies renovables.   

f) Actuació àmbit municipal. Reconeixement a ens locals que hagin realitzat alguna  actuació destacada de millora en eficiència energètica en làmbit del seu municipi.   

g) Actuació àmbit edificis. Actuació destacada en làmbit de lestalvi i leficiència energètica i/o les energies renovables en làmbit de ledificació.

 El lliurament de premis tindrà lloc al Palau de Pedralbes el pròxim 3 de març, per celebrar el Dia Mundial de lEficiència Energètica (5 de març) en un acte presidit pel conseller dEmpresa i Coneixement.

Des del COLGEOCAT us animem a presentar les vostres candidatures per actuacions en eficiència energètica i energies renovables.

Consulteu tota la informació detallada, les bases de la convocatòria i el formulari de presentació de candidatura al següent ENLLAÇ.

 

(Font/Imatge: ICAEN)

Publicat el 29 de gener del 2016