PREMIS ICOG A L’EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA 2019

Guanyadors dels premis a Catalunya.

L’ICOG ha convocat els Premis ICOG a l’Excel·lència Acadèmica 2019, per tal de premiar els millors Treballs de Fi de Grau defensats durant el curs acadèmic 2018-2019 per estudiants de les Facultats on es realitzi el Grau de Geologia i/o Ciències de la Terra o Enginyeria Geològica o un grau exigible per a col·legiar-se a l’ICOG.

S’ha atorgat un premi per Universitat on hi hagi TFG, dotat amb 200 € i l’opció de publicar un resum del treball a la revista Tierra y Tecnología.

Han pogut presentar-se al premi els TFG que hagin obtingut una nota mínima de 9,0 (excel·lent), o, en el cas que no hi hagi excel·lents, tots aquells estudiants que tinguin una qualificació d’entre el 10% de les millors notes.

 Pel que fa a les facultats de Catalunya que hagin presentat TFG, els guanyadors són:

Eloy González Esvertit, de la UB, amb el TFG: LA DISCORDANCIA DEL ORDOVÍCICO SUPERIOR EN LA MOLINA (PIRINEO): ESTUDIO DE LA DEFORMACIÓN Y CONDICIONES DE FORMACIÓN DE LAS VENAS DE CUARZO ASOCIADAS.

Marcel-Saïd Galofré Penacho, de la UAB, amb el TFG: CLIMATE AND ENVIRONMENTAL RECONSTRUCTION BASED ON MULTIPROXY ANALYSES FROM MONTMALÚS LAKE (ANDORRA).

La nostra enhorabona als guanyadors i el nostre agraïment a la col·laboració de les facultats.

Publicat el 10 de gener del 2020