Publicat el Decret 210/2023 de 28 de novembre pel qual es crea el Col·legi de Geòlegs i Geòlogues de Catalunya

DECRET 210/2023, de 28 de novembre, de creació del Col·legi de Geòlegs i Geòlogues de Catalunya

Benvolguts Col·legiats i Col·legiades,

Avui 30 de novembre de 2023, ha estat publicat el Decret 210/2023 de 28 de novembre pel qual es crea el Col·legi de Geòlegs i Geòlogues de Catalunya.

Ara sí que podem dir que a partir d’avui, ja és una realitat.

Lluny queda l’Assemblea General Extraordinària que vàrem celebrar el 10 de febrer de 2011 on la llavors Delegació Catalana del Ilustre Colegio Oficial de Geólogos, va acordar per majoria absoluta iniciar el procés de creació del Col·legi de Geòlegs i Geòlogues de Catalunya.

No ha estat un procés senzill, ja sigui pels entrebancs burocràtics i administratius, una tramitació feixuga i incerta, com pels condicionants polítics que han afectat a tot aquest procés, però finalment, gràcies a la perseverança i esforç de tots plegats, i a una voluntat contínua de diàleg i resoldre el topalls que ens hem anat trobant, ho hem aconseguit.

Em genera un orgull llegir el contingut del Decret, en tant que el Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat deixa el paper del geòleg i la nostra professió allà on li pertoca, posant en valor la importància de la nostra professió i el seu interès per a la societat.

Temps tindrem per a preparar un acte adient per a presentar el Col·legi de Geòlegs i Geòlogues de Catalunya de manera oficial, però donat que el dia 14 de desembre tenim l’acte de Nadal del Col·legi, us emplacem a tots i totes a que hi vingueu i ho celebrem conjuntament.

Atentament,

Ramon Pérez i Mir

President Consell de Govern

Col·legi de Geòlegs i Geòlogues de Catalunya

Documents adjunts Publicat el Decret 210/2023 de 28 de novembre pel qual es crea el Col·legi de Geòlegs i Geòlogues de Catalunya:
Publicat el 30 de novembre del 2023