Quatre seminaris web sobre el “Monitoratge d’esllavissades de terra per a sistemes d’alerta primerenca”

Descripció:

En el sí dels projectes “PyrMove*” i “GeoRisk**“, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) organitzen quatre seminaris web, d’una hora de durada cadascun, sobre el “Monitoratge d’esllavissades de terra per a sistemes d’alerta primerenca“, i que es duran a terme el proper mes d’abril, tots els dimecres després de l’hora de dinar.

L’objectiu de la sèrie de seminaris web és difondre noves tècniques que puguin cobrir esllavissades de terra amb alta continuïtat i des de la distància (teledetecció). Estan adreçats a professional que treballin en el camp de la gestió de riscos, però també a l’Administració i a les autoritats públiques responsables de les àrees propenses a esllavissades i despreniments, i a acadèmics i a estudiants.

AGENDA DE SEMINARIS WEB

  • Dimecres, 7 d’abril de 2021, de 14 a 15 hores. Continuous Terrestrial Laser ScanningMark Williams (MAPTEK)
  • Dimecres, 14 d’abril de 2021, de 15 a 16 hores. Radar for critical monitoringMartina Cheli (IDS)
  • Dimecres, 21 d’abril de 2021, de 15 a 16 hores. Ground-Based Synthetic Aperture RadarMichele Crosetto (CTTC)
  • Dimecres, 28 d’abril de 2021, de 14 a 15 hores. Photomonitoring of landslidesPaolo Mazzanti (NHAZCA)

Instruccions pràctiques per seguir els seminaris web:

Les sessions tècniques es faran en anglès.

L’assistència és gratuïta.

Els seminaris web es realitzaran en línia, de forma virtual. Per obtenir una invitació a cada sessió, es requereix un simple registre previ al seminari web enviant un correu electrònic a EWS.webinars.April2021@gmail.com , indicant la vostra intenció d’assistir i el/s seminari/s del vostre interès. Aleshores, un parell de dies abans de cada sessió, rebreu un enllaç al seminari corresponent.

Si necessiteu informació addicional, no dubteu en posar-vos en contacte amb els responsables dels seminaris web:

Josep Gili Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Marc Janeras Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

(*) El projecte PYRMOVE, “Prevenció i gestió transfronterera del risc associat a esllavissades del terreny” (Ref. EFA364/19), està cofinançat per Interreg V-A, POCTEFA, i per l’European Regional Development Fund, ERDF.

(**) El projecte GEORISK, “Avances en el análisis de la cuantificación del riesgo (QRA)” (Ref. PID2019-103974RB-I00/ AEI / 10.13039/501100011033), està cofinançat pel Ministerio de Ciencia e Innovación del Gobierno de España i per l’Agencia Estatal de Investigación (AEI).

Publicat el 29 de març del 2021