REPTES EN LA CARACTERITZACIÓ I DESCONTAMINACIÓ DE LES AIGÜES SUBTERRÀNIES

Workshop, 12 de juliol de 2018.

Laigua és indispensable per la vida i pel desenvolupament de la nostra societat, és un bé dinterès social, polític i econòmic. Per això, el Màster en Ciència i Gestió Integral de lAigua té com a principal finalitat constituir una eina de formació multidisciplinària i especialització en el coneixement de laigua i dels principals processos en què intervé, dotant a l’alumne dels coneixements que li permetin abordar els múltiples reptes als quals sha denfrontar la gestió de laigua en el segle XXI.

Entre aquests reptes hi ha la necessitat dabordar els problemes de contaminació que afecten les aigües. Aquests problemes tenen un impacte directe sobre els ecosistemes i sobre la salut de les persones i els animals, i en molts casos dóna lloc a greus problemes dabastament a la població. 

El 12 de juliol se celebrarà l’acte de Cloenda del Màster en Ciència i Gestió Integral de lAigua del curs 2016-2018. Prèviament al seu inici, tindrà lloc el Workshop "Reptes en la caracterització i descontaminació de les aigües subterrànies", que comptarà amb la participació de tècnics de ladministració pública implicada en la gestió de la contaminació de sòls i aigües subterrànies, com són l’Agència Catalana de Residus (ARC) i l’Agència Catalana de lAigua (ACA), i investigadors provinents duniversitats (Universitat de Barcelona i de la Sapienza-Università di Roma) i centres de recerca (Fundació CTM).

El workshop s’iniciarà a les 9 h a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Terra de la UB. L’assistència és gratuïta si bé és imprescindible inscriure’s prèviament a través del següent ENLLAÇ.

Es pot consultar tota la informació detallada accedint al següent ENLLAÇ.

 

(Font/Imatge: IdRA – UB)

Publicat el 19 de juny del 2018