Resultats 3eres Olimpíades de Geologia de Catalunya

El proppassat 2 de març, i amb el recolzament de COLGEOCAT, es va celebrar amb èxit la 3ª convocatòria de les Olimpíades de Geologia de Catalunya. 

Aquest és un acte convocat per estimular l’interès dels estudiants en el coneixement de la Geologia, fer-los partícips de la seva importància en el món actual com a ciència que ens ajuda a conèixer i entendre el nostre planeta, i promocionant la seva implicació en el seu desenvolupament.

Els 4 guanyadors de cada una de les províncies catalanes (podeu consultar tota la informació al document addicional), participaran a la Fase Nacional de les III Olimpíades Espanyoles de Geologia, que tindran lloc a Santander el 24 de març de 2012.

Els guanyadors d’aquesta segona fase representaran a Espanya a la competició internacional convocada a Argentina a l’octubre d’aquest any.

El passat 20 de març es va fer entrega dels premis (Atles Geològic de Catalunya) als 4 millors classificats de les comarques barcelonines, a la seu de l’Institut Geològic de Catalunya, amb la participació del Sr. Antoni Roca, director de l’IGC; els degans Sr. Lluis Cabrera (UB) i Sr. David Gómez (UAB); el Sr. Xavier Juan, Vicepresident de l’AEPECT i el Sr. Albert Martinez, Vocal del Consell de Govern de COLGEOCAT.

(Informació: AEPECT)

Documents adjunts Resultats 3eres Olimpíades de Geologia de Catalunya:
Publicat el 22 de març del 2012