SISTEMES D’INFORMACIÓ GEOGRÀFICA EN PROGRAMARI LLIURE AMB QGIS

FULLETÓ INFORMATIU.

COLGEOCAT organitza la segona edició d’aquest curs sobre el software de codi lliure, que permetrà als participants assolir la formació bàsica en Sistemes d’Informació Geogràfica en codi lliure i comuns a qualsevol especialització en el camp de la gestió i anàlisis dels diferents aspectes del territori en general o de les infraestructures urbanes en particular.  

Impartirà el curs el Sr. Josep Lluís Sala Sanguino, Partner Director de BGEO OPEN GIS, SL; CEO de Giswater Association; especialista en base de dades geoespacials, GIS de codi lliure i amb més de 15 anys d’experiència professional.

Els alumnes rebran una formació eminentment pràctica per tal d’assolir adequadament el maneig de les darreres tendències en software lliure aplicades a la gestió i anàlisis del territori, acompanyant les sessions amb casos pràctics que aportaran una visió real i propera per la capacitació dels professionals en aquest àmbit.

 El curs se celebrarà els dies 1, 3, 8, 10, 15 i 17 de març de 2016, en horari de 17 a 20:30 h a la seu del COLGEOCAT.   

El cost de l’assistència serà de 240 pels col·legiats del COLGEOCAT (i col·legis col·laboradors). 150 per col·legiats a l’atur i carnets jove COLGEOCAT, i 300 per no col·legiats.  

Per tal de poder seguir el curs profitosament, les persones interessades a assistir han de tenir nocions d’informàtica a nivell d’usuari i de base de dades (CAD interessant, però no imprescindible), així com disposar d’ordinador portàtil propi per realitzar les pràctiques durant el curs.   

PLACES LIMITADES PER RIGORÓS ORDRE D’INSCRIPCIÓ.  Inscriu-te a través del següent FORMULARI.

La inscripció serà efectiva enviant el comprovant bancari de pagament a info@colgeocat.org.  Compte bancari Catalunya Caixa ES86 2013 0010 92 0202286125.

 

Documents adjunts SISTEMES D’INFORMACIÓ GEOGRÀFICA EN PROGRAMARI LLIURE AMB QGIS:
Publicat el 18 de gener del 2016