SOL·LICITUD DE DESTITUCIÓ DEL DIRECTOR GENERAL DE MEDI NATURAL

Més d’una 20 d’entitats demanen la seva dimissió.

Entitats conservacionistes, ecologistes, de custòdia del territori, així como organitzacions científiques i professionals, han sol·licitat la destitució del Sr. Antoni Trasobares, actual director general de Medi Natural i Biodiversitat de la Genalitat de Catalunya, al·legant passivitat davant les reclamacions presentades per aquestes entitats fa un any.

La Declaració a favor del Patrimoni Natural de Catalunya, signada per 100 entitats, universitats i col·legis professionals, entre ells el COLGEOCAT, i publicada el mes d’abril del 2014, fou presentada en compareixença al Parlament de Catalunya, enviada a diversos responsables del Govern de la Generalitat de Catalunya i presentada personalment al president de la Generalitat.

 La Direcció General de Medi Natural, encarregada de gestionar la conservació del patrimoni natural, no ha donat resposta al  manifest promogut, que recull, entre altres, la petició de detenir de manera immediata el desmantellament de les polítiques de conservació del patrimoni natural, mantenir o recuperar els programes d’investigació i seguiment, i coordinar adequadament l’acció política sobre el patrimoni natural amb les diferents polítiques sectorials.

Consulta la DECLARACIÓ EN FAVOR DEL PATRIMONI NATURAL DE CATALUNYA.

La notícia ampliada AQUÍ.

 

(Font/Imatge: La Vanguardia, 25/01/2015)

Publicat el 26 de gener del 2015