SOPAR DE NADAL COLGEOCAT 2016

Celebrat el divendres 2 de desembre.

El passat divendres 2 de desembre, COLGEOCAT va celebrar la tradicional trobada de Nadal.  

A les 21 h es va donar la benvinguda als assistents, amb una copa de cava al hall de l’Ayre Hotel Casp, on es va celebrar l’acte.

Ramon Pérez, President del COLGEOCAT, va obrir l’acte, cedint la paraula a Ester Boixereu, Vocal de la Junta de Govern de l’ICOG

Xavier Cuello, Vicepresident del COLGEOCAT, va presentar el nostre company el Dr. Mariano Marzo, Premi Carmina Virgili 2015, qui va impartir una interessant xerrada sobre el petroli.  

Es va continuar amb l’entrega dels premis als alumnes de secundària guanyadors de la 10a Convocatòria dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que el COLGEOCAT convoca anualment en el conjunt dels Instituts de Catalunya.  

Seguidament es va fer entrega del premi Carmina Virgili, el guardó al geòleg de l’any 2016, al geòleg Cai Puigdefàbregas Tomàs, com a reconeixement especial per la seva trajectòria professional, de la qual destaca haver creat el Servei Geològic de Catalunya del qual va ser director durant 13 anys.

I finalment es van entregar les insígnies de plata als col·legiats amb més de 30 anys de col·legiació.

Ramon Pérez va tancar la primera part de l’acte, per continuar amb el sopar còctel i la música amb DJ.

El sopar es va tancar amb un Mannequin Challenge. El podeu veure AQUÍ. Esperem que us agradi!.  

Agraïm l’assistència de tots els que van participar, tot desitjant que gaudissin de la trobada, i a tots els col·laboradors que van fer possible l’èxit de la vetllada.

 

    (Imatge: Ramon Pérez, President del COLGEOCAT)

Publicat el 12 de desembre del 2016