SOPAR DE NADAL COLGEOCAT 2017

Celebrat el divendres 15 de desembre.  

El passat divendres 15 de desembre, COLGEOCAT va celebrar la tradicional trobada de Nadal.  A les 21 h es va donar la benvinguda als assistents, amb una copa de cava al hall de l’Ayre Hotel Casp, on es va celebrar l’acte.  

Xavier Cuello, Vicepresident del COLGEOCAT, va donar la benvinguda a tots els assistents, i va obrir l’acte, presentant a Cai Puigdefàbregas, Premi Carmina Virgili 2016, qui va impartir una interessant xerrada sobre ‘Què ens diu la geologia de camp a Angola i Namíbia sobre la fragmentació de Gondwana i l’obertura de l’Atlàntic‘.

Es va continuar amb l’entrega dels premis als alumnes de secundària guanyadors de l’11a Convocatòria dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que el COLGEOCAT convoca anualment en el conjunt dels Instituts de Catalunya.  

Seguidament es va fer entrega del premi Carmina Virgili, el guardó al geòleg de l’any 2017, al geòleg Josep Maria Mata i Perelló, com a reconeixement especial per la seva extensa i exemplar trajectòria professional, de la qual destaca, entre moltes altres coses, la seva impagable tasca de divulgació de la geologia i de la mineralogia, especialment.

A continuació Xavier Cuello va cedir la paraula al President de l’ICOG, Manuel Regueiro, i va tancar la primera part de l’acte el President del COLGEOCAT, Ramon Pérez.

El sorteig d’entrades de teatre per veure el musical Cabaret, va donar pas al sopar còctel.

Agraïm l’assistència de tots els que van participar, tot desitjant que gaudissin de la trobada, i a tots els col·laboradors que van fer possible l’èxit de la vetllada.

Podeu veure algunes fotografies accedint al següent ENLLAÇ.

 

(Imatge: Ramon Pérez, President del COLGEOCAT)

Documents adjunts SOPAR DE NADAL COLGEOCAT 2017:
Publicat el 18 de desembre del 2017