SOPAR DE NADAL COLGEOCAT 2018

CELEBRAT DIJOUS 20 DE DESEMBRE.

El passat dijous 20 de desembre, COLGEOCAT va celebrar la tradicional trobada de Nadal.

A les 20 h es va donar la benvinguda als assistents, amb una copa de cava al The Gates Diagonal Barcelona, on es va celebrar l’acte.

Xavier CuelloVicepresident del COLGEOCAT, va donar la benvinguda a tots els assistents, i va obrir l’acte cedint la paraula al President de l’ICOGManuel Regueiro, qui va mostrar el vídeo corporatiu dels 40 anys de l’ICOG.  

Ramon Pérez, President del COLGEOCAT, va presentar la xerrada del Premi Carmina Virgili 2017. Josep Maria Mata-Perelló, sobre “El projecte del Parc Geològic i Miner de la Llitera–Ribagorça“.

Es va continuar amb l’entrega dels premis als alumnes de secundària guanyadors de la 12a Convocatòria dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que el COLGEOCAT convoca anualment en el conjunt dels Instituts de Catalunya.

Seguidament es va fer entrega dels dos Premis ICOG a l’Excel·lència Acadèmica als millors Treballs de Fi de Grau defensats durant el curs acadèmic 2017-2018 per estudiants de les dues facultats catalanes on es realitza el Grau de Geologia o Enginyeria Geològica que s’han presentat a la convocatòria.

Ramon Pérez va entregar el premi Carmina Virgili, el guardó al geòleg de l’any 2018, a Joan Martí i Molist, per la seva extensa i exemplar trajectòria professional, de la qual destaca, entre moltes altres coses, la seva impagable tasca d’investigació, especialment en el camp de la vulcanologia i els riscos geològics associats. 

A continuació es va fer entrega dels Premis Geofotos 2018, el concurs de fotografia geològica que ha aplegat un total de 132 fotografies.

Després del vídeo corporatiu que resumia l’activitat més important del COLGEOCAT durant el 2018, Ramon Pérez va tancar la primera part de l’acte, donant pas al sopar còctel.

Agraïm l’assistència de tots els que van participar, tot desitjant que gaudissin de la trobada, i a tots els col·laboradors que van fer possible l’èxit de la vetllada.

Podeu veure algunes fotografies accedint al següent enllaç.

(Imatge: Ramon Pérez, President del COLGEOCAT)

Documents adjunts SOPAR DE NADAL COLGEOCAT 2018:
Publicat el 9 de gener del 2019