SOPAR DE NADAL COLGEOCAT 2019

El passat divendres 20 de desembre, COLGEOCAT va celebrar la tradicional trobada de Nadal.

A les 20:15h es va donar la benvinguda als assistents, amb una copa de cava al The Gates Diagonal Barcelona, on es va celebrar l’acte.

Roger O. Gibert, Secretari del COLGEOCAT, va donar la benvinguda a tots els assistents, i va obrir l’acte cedint el torn a en Joan Martí, guanyador del Premi Carmina Virgili 2018, que va fer una xerrada sobre els volcans: “La geologia a través del volcans”.

Seguidament es va fer entrega dels dos Premis ICOG a l’Excel·lència Acadèmica als millors Treballs de Fi de Grau defensats durant el curs acadèmic 2017-2018 per estudiants de les dues facultats catalanes on es realitza el Grau de Geologia o Enginyeria Geològica que s’han presentat a la convocatòria.

Es va continuar amb l’entrega dels premis als alumnes de secundària guanyadors de la 13a Convocatòria dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que el COLGEOCAT convoca anualment en el conjunt dels Instituts de Catalunya.

Ramon Pérez va entregar el Premi Carmina Virgili 2019 a Xavier Querol Carcerell, per la seva extensa i exemplar trajectòria professional, de la qual destaca, entre moltes altres coses, la seva impagable tasca d’investigació, especialment en el camp de la contaminació atmosfèrica. 

Posteriorment, Ramón Pérez (President del COLGEOCAT) i Manuel Regueiro (President de l’ICOG) van fer les entregues de les Insignies de Plata 30 Anys.

A continuació, es va fer l’entrega dels Premis Geofotos 2019, el concurs de fotografia geològica que ha aplegat un total de 150 fotografies.

Publicat el 20 de gener del 2020