SOPAR DE NADAL DEL COLGEOCAT

Celebrat el divendres 11 de desembre.

El passat divendres 11 de desembre, COLGEOCAT va celebrar la tradicional trobada de Nadal.  

A les 20.30 h es va donar la benvinguda als assistents, amb una copa de cava al hall de l’Ayre Hotel Casp, on es va celebrar l’acte. Aprofitant aquesta ocasió tan assenyalada, es va exposar la col·lecció de sorres cedides al COLGEOCAT per Francesc Salvadó Arqués, a qui novament agraïm la seva donació.

Xavier Cuello, Vicepresident del COLGEOCAT, va obrir l’acte tot cedint la paraula al nostre company Joan Manuel Vilaplana, que va impartir una interessant xerrada titulada "Un geòleg a l’Antàrtida".

Es va continuar amb l’entrega dels premis als alumnes de secundària  guanyadors de la 9a Convocatòria dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que el COLGEOCAT convoca anualment en el conjunt dels  Instituts de Catalunya.

I seguidament es va fer entrega del premi Carmina Virgili, el guardó al geòleg de l’any 2015, de mans dels seus nebots Guillem i Mariona Virgili, al Dr. Mariano Marzo, com a reconeixement especial per la seva trajectòria professional i per la seva incansable tasca de divulgació de la Geologia.

Ramon Pérez, President del COLGEOCAT, va tancar la primera part de l’acte, per continuar amb el sopar còctel i la música amb DJ que va tancar la jornada.

Enguany, el sopar de Nadal del COLGEOCAT s’ha vinculat solidàriament amb La Marató de TV3. El total de la recaptació obtinguda ha estat de 600 , que es destinaran a col·laborar en aquest projecte impulsat per Televisió de Catalunya i la  Fundació La Marató de TV3, enguany enfocat a obtenir recursos econòmics per a  la investigació científica de la Diabetis i l’Obesitat.

Agraïm l’assistència de tots els que van participar, tot desitjant que gaudissin de la trobada, i a tots els col·laboradors que van fer possible l’èxit de la vetllada. 

 

(Imatge: entrega premi Carmina Virgili 2015 al Dr. Mariano Marzo. D’esquerra a dreta: Guillem Virgili, Mariona Virgili, Dr. Mariano Marzo, Ramon Pérez i Xavier Cuello)

Publicat el 14 de desembre del 2015