TALLER PREPARA’T PER A L’ENTREVISTA DE FEINA

Dilluns 29 de maig de 2017.

La preparació i la pràctica són aspectes clau per a superar una entrevista de selecció. En aquesta activitat et donarem les claus de cada seqüència que té lloc a una entrevista de feina i podràs practicar-la, tot descobrint els teus punts forts i febles.

Amb aquest taller gratuït de 2 hores, comptaràs amb els consells duna tècnica dorientació de Barcelona Activa que toferirà consells útils per poder aplicar durant les entrevistes de feina per tenir més possibilitats de ser el candidat seleccionat.

El taller tindrà lloc el 29 de maig de 2017, de 12 a 14 h, a la seu del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), al carrer Muntaner, 81, 6è 1a de Barcelona.

El taller, coorganitzat pel Col·legi de Geòlegs de Catalunya, Col·legi dAmbientòlegs de Catalunya, Col·legi dEnginyers Tècnics dObres Públiques, Col·legi de Biòlegs de Catalunya, Col·legi de Geògrafs i Barcelona Activa, és el cinquè dun cicle de tallers per la recerca de feina que proposem per tots aquells que cerquen noves oportunitats professionals.  

Tots els detalls accedint al següent ENLLAÇ.  

INSCRIPCIONS AQUÍ.

IMPORTANT: Al formulari d’inscripció, indica si formes part d’algun dels col·legis organitzadors i si estàs en situació de recerca de feina, al camp de "Comentaris".

Documents adjunts TALLER PREPARA’T PER A L’ENTREVISTA DE FEINA:
Publicat el 26 de abril del 2017